Kje nas najdete!

Kje pa nas najdete?
Vrtni center in cvetličarna Ljubljana, Vodnikova cesta 100, Ljubljana, tel. 01/515 64 52, 01/515 64 52
Vrtni center Kalce, Cesta v Kalce 30G, Logatec, tel. 01/750 94 67, 01/750 94 67
Vrtni center Maribor, Koroška cesta 171, Maribor, tel. 059/13 60 70

več na www.vrtko.si
Nakupovanje rastlin preko spleta: www.floraexpress.si/ ali pa nas pokličite na telefonsko številko 08/385 98 03


torek, 18. marec 2014

Utrinek iz najbolj prepoznavnega vrtnarskega Celjskega sejma Flora


Tudi letos smo razstavljali in promovirali naše posebnosti in novitete na področju sadnega in zelenjavnega asortimana. Samooskrba se vse bolj širi, mi pa se trudimo zadovoljiti tudi najbolj petičnega gurmana, vrtičkarja, zbiratelja in sladokusca.

Tudi na letošnjem sejmu Flora nam je šlo dobro od rok. Predstavili smo nekatere novosti na področju sadnega drevja in jagodičevja, sort zelenjave in tudi izmenjali številna mnenja. Odziv je bil presenetljivo dober.

Predvsem naj omenimo, da obiskovalci zelo pohvalijo kvaliteto naših sadik, učinkovito promocijo in strokovne nasvete. Saj ne, da bi se pretirano hvalili, le trudimo se zadovoljiti in ponuditi, kar vrtičkarji najbolj potrebujejo. Naš skupen cilj, je predvsem kakovosten in okusen pridelek. Z našo  selekcijo sort in nasveti bo uspeh vsekakor zagotovljen.

Na področju sadnega dela asortimana so letos izstopale stebričaste sorte sadnega drevja. Odporne sorte stebričastih sort jablan skupine ´Cats´ so pritegnile pozornost.

Tudi jagodičevje vedno izpolni vsa pričakovanja. Zdravilne lastnosti aronije in večjih sadik kamčatskega kovačnika – pogovorno sibirske borovnice pritegne k nakupu vseh ljubiteljev zdravilnih jagod.

Naj Vam zaupamo, da bomo letos imeli v ponudbi v naših vrtnih centrih Vrtko in spletni trgovini Floraexpress tudi sortne goji – jagodičevje in nemalo sort aktinidije – kivija.

Tudi na področju sadik zelenjave velja poudariti naš trud. Blagovna znamka Dobro & Zdravo tudi letos zajema okusne in kakovostne zelenjadnice ter začimbe in zelišča.

Tu velja izpostaviti že težko pričakovane paradižnike, kumarice, sočne in mesnate paprike in aromatičnih ter zdravilnih zelišč. Smo pravi naslov za zelo pekoč čili za tiste najbolj pogumne in sadike sladkorne rastline stevije za posebne sladokusce.

Vsem, ki nas niste uspeli obiskati na sejmu Flora vas vabimo k letošnjemu povpraševanju. Z veseljem Vam odgovorimo na vsa vprašanja in se tudi letos veselimo druženja in čim manj nevšečnosti pri domačem vrtnarjenju.

Želimo Vam uspešno vrtnarsko sezono!

Ni komentarjev:

Objavite komentar