sobota, 23. marec 2013

Spletna trgovina Floraexpress

Vsi tisti, ki nas spremljate na blogu Zeleni prsti, na fb ali pa ste nas spoznali na letošnjem sejmu Flora, verjetno že veste, da smo pred kratkim aktivirali spletno trgovino z rastlinami.

Poleg tega, da takorekoč z izborom iz domačega naslonjača, prejmete rastline na vaš dom v skrbno izbrani in kvalitetni embalaži, se Floraexpress izkazuje v hitri odzivnosti in bogatem izboru sadnih in okrasnih rastlin.

To je spletna stran, ki živi in se redno aktualizira tako z novostmi na tržišču kot sezonsko aktualnimi ponudbami.

Povabimo vas, da nas obiščete na spodnji povezavi, izberete svojo rastlino za nakup ali pa samo podate svoje mnenje, vprašanje.

http://www.floraexpress.si/

4 komentarji:

 1. Zanimiva spletna stran,zanimajo me še sadike vrtnin paradižnika,bučk,kumar....,lončnice zmajeva krila.Če lahko,prosim.Hvala!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Sadike zelenjave bodo na voljo po cca. 15. aprilu in takrat bodo tudi objavljene v spletni trgovini. Enako velja za balkonske rastline.
   Vsakodnevno osvežujemo oz. dodajamo artikle, tako da se izbira rastlin vsakodnevno povečuje. Trenutno je v ospredju sadno drevje in jagodičevje, ko pa bo posijalo spomladansko sonce Vam obljubljam, da bodo končno prišle na vrsto rastline, ki ne prenašajo najbolje tele dolge, mrzle zime.
   Lepo pozdrav iz zasnežene Ljubljane, Alenka

   Izbriši
 2. Ja, lepo urejena stran. Pogrešam ponudbo nakupa preko spleta za stebričasto sadno drevje. Najavljeno je, na tej strani pa nisem našla. lp

  OdgovoriIzbriši
 3. Pozdravljeni, na spletni strani Floraexpress.si imamo v ponudbi tudi stebričasto sadje. Da boste lažje našla izbrano sadje, vam svetujemo v iskalnik vnesti "stebričasto" in v izboru se vam bo ponudilo vse kar imamo trenutno v ponudbi oziroma na zalogi. Lep pozdrav. Martina Šinkovec

  OdgovoriIzbriši